Open dag en voorlichting

De Open Dagen en voorlichtingsavonden mogen we weer gedeeltelijk op school houden. We zien er naar uit jullie te ontmoeten, online of fysiek!

Gouda

Open Dag

Op DV 29 januari 2022 organiseren we de Open Dag. Jij en je ouders zijn van harte welkom op onze locaties in Gouda tussen 9.30 uur en 13.00 uur. Ook is er de mogelijkheid om de school online te ontdekken vanaf 29 januari.

Voorlichtingsavonden

Op 6 en 7 december en 16 februari is er een voorlichtingsavond voor ouders en leerlingen die van plan zijn om zich aan te melden voor tto, vwo of gymnasium. Zowel ouders/verzorgers als leerlingen zijn op 16 februari welkom. Deze avond zal er informatie gegeven worden over de school.
In verband met de aangescherpte coronamaatregelen organiseren we de avonden op 6 en 7 december alleen online. De link naar deze uitzendingen vindt u te zijner tijd hier.

Meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor u uitgelicht:

Heeft u nog vragen, wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van de adjuncten brugklas, tel. 0182-691691.

Open Lesmiddag gewijzigde datum

Wij hebben jullie uitgenodigd voor de open lesmiddag bij ons op school. Er zijn ontzettend veel leerlingen aangemeld voor deze middag. Wij hebben heel veel zin om jullie te ontmoeten, maar helaas moeten wij jullie meedelen dat we jullie op dinsdag 30 november niet kunnen ontvangen bij ons op school. Vanwege het hoog oplopende aantal positief geteste personen op corona vinden wij het niet verstandig om een grote groep leerlingen bij ons op school te laten komen.

Wij geven de moed niet op! Wij gaan de open lesmiddag verplaatsen en hopen jullie op D.V. dinsdag 18 januari te zien.

Op woensdag 12 januari ontvangen de leerkrachten en de individueel aangemelde leerlingen per mail informatie over waar je wordt verwacht op 18 januari en welke lessen je gaat volgen. Houd de mail dus in de gaten!

Heb je je nog niet aangemeld, doe het dan alsnog, via de basisschool of meld je individueel aan via onderstaande link:

Klik hier om je aan te melden!

Leiden

Open Dag

Op DV 22 januari 2022 organiseren we de Open Dag. Jij en je ouders zijn van harte welkom op onze locatie in Leiden tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Ook is er de mogelijkheid om de school online te ontdekken vanaf 22 januari.

Voorlichtingsavond

Op DV 1 december 2021 is er een voorlichtingsavond voor ouders die van plan zijn om hun zoon of dochter aan te melden op Driestar College Leiden. Deze avond zal er informatie gegeven worden over de school en de mogelijkheid om de hele opleiding havo in Leiden te volgen. De avond organiseren we in verband met de aangescherpte coronamaatregelen alleen online. De link naar de uitzending wordt hier gepubliceerd.

Meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor u uitgelicht:

Heeft u nog vragen, wilt u meer weten? Neem dan contact op met de heer A.P. Brokking, adjunct-directeur brugklassen Leiden, e-mail bro@driestarcollege.nl of tel. 071-5191333.

Open Lesmiddagen

Op 18 november was er een Open Lesmiddag voor leerlingen die graag een beter beeld willen krijgen van de school. Deze middag werd er informatie gegeven worden over de school en konden de leerlingen lessen volgen. Kijk hier voor een sfeerimpressie van deze middag.

Lekkerkerk

Open Dag

Op DV 29 januari 2022 organiseren we de Open Dag. Jij en je ouders zijn van harte welkom op onze locatie in Lekkerkerk tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Ook is er de mogelijkheid om de school online te ontdekken vanaf 29 januari.

Voorlichtingsavond

Op DV 23 november 2021 was de voorlichtingsavond voor ouders of verzorgers die van plan zijn om hun zoon of dochter aan te melden op Driestar College Lekkerkerk. U kunt deze avond terugkijken via de onderstaande link.

Meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor u uitgelicht:

Heeft u nog vragen, wilt u meer weten? Neem dan contact op met de heer D. Brinkman, adjunct-directeur brugklassen Lekkerkerk, e-mail brm@driestarcollege.nl of tel. 0180-446999.

Open Lesmiddagen

Op 5 en 12 november waren er Open Lesmiddagen voor leerlingen die graag een beter beeld willen krijgen van de school. Deze middag werd er informatie gegeven worden over de school en kunnen de leerlingen lessen volgen.