Openingsbijeenkomsten cursus 2021-2022


Het cursusjaar 2021-2022 wordt geopend in bijeenkomsten voor ouders of verzorgers, leerlingen en personeel op D.V. maandag 30 augustus 2021, 19.45 uur. Namens College van Bestuur en directie wil ik u hartelijk uitnodigen om de openingsbijeenkomst in uw regio samen met uw kind(eren) bij te wonen. Het is ieder jaar weer verblijdend, dat we als schoolgemeenschap met zovelen in de kerk samen mogen komen om de Heere te vragen om Zijn zegen over het schoolwerk in het nieuwe cursusjaar.

In hoeverre u straks daadwerkelijk welkom bent in een fysieke bijeenkomst in de kerken, is afhankelijk van de beperkende maatregelen rond corona die in augustus zullen gelden. In de laatste vakantieweek zullen we u daarover informeren. We hopen dat de beperkende maatregelen dan niet meer gelden, zodat iedereen naar één van onderstaande kerken kan komen. Als dat onverhoopt niet het geval is, zullen vooral de leerlingen uit de lagere klassen uitgenodigd worden, te beginnen met de brugklasleerlingen met hun ouders. Aan de overige leerlingen en ouders wordt dan een link gestuurd om de bijeenkomst van uw regio digitaal te volgen.

Hieronder treft u de plaatsen van samenkomst:

Bodegraven               Kerkgebouw Gereformeerde Gemeente, Dronensingel 2
Gouda                         Hervormde Kerk (Pauluskerk), Van Hogendorpplein 2 (leerlingen en ouders met achternaam beginnend met de letter a t/m g uit de regio Gouda)
Gouda                         Kerkgebouw Gereformeerde Gemeente, Nieuwe Gouwe Oostzijde 2b (leerlingen en ouders met achternaam beginnend met de letter h t/m z uit de regio Gouda)
Katwijk                       Nieuwe Kerk, Voorstraat 79
Lekkerkerk                Hervormd  Centrum ’t Venster, Jan Ligthartstraat  68
Moerkapelle              Kerkgebouw Gereformeerde Gemeente, Kerkstraat 14
Nieuw Lekkerland   Kerkgebouw Rehoboth, Planetenlaan 30
Schoonhoven             Hervormde Kerk, Haven 84
Woerden                     Kerkgebouw Gereformeerde Gemeente, Oudelandseweg 50 (leerlingen en ouders uit Driebruggen en Waarder worden verwacht in Bodegraven)

Meer nieuws