Maandag 8 februari lesvrij


Maandag 8 februari lesvrij

De winter lijkt nu echt te beginnen. Als de verwachtingen uitkomen, zal er in het weekend een flinke hoeveelheid sneeuw vallen en gaat het hard vriezen. Daarom hebben we besloten dat jullie D.V. maandag 8 februari lesvrij zijn. Zodoende kunnen jullie heerlijk genieten van het winterweer en lekker even naar buiten. Dat hebben jullie en alle collega’s na deze weken van online-lessen verdiend. 

Dit weer zal prachtige beelden opleveren. Daarom schrijven we een fotowedstrijd uit en zal per gebouw een aantal winnende foto’s een prijs ontvangen. Door middel van onderstaande link kunnen jullie je mooiste of meeste creatieve foto insturen. https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=kmvnJ9YS1Ee1_rvzIAQ1VXhFzr_ndNJKh72jTPkWvlJUMjlaMEpPQTNENjVRTEpLUEcxOVpYOVlXMi4u

De vooruitzichten voor de komende week blijven winters. Mogelijk dat dit gevolgen voor de fysieke lessen heeft die een aantal van jullie volgen. Houd dus het rooster goed in de gaten. Fysieke lessen vanaf dinsdag a.s. kunnen naar online worden omgezet. 

Met vriendelijke groet,

De schoolleiding

Meer nieuws