De overstap naar het voortgezet onderwijs is een belangrijke stap. Hopelijk heb je één van onze open dagen bezocht en een goed beeld gekregen van het Driestar College.

Heb je ook advies gekregen van de basisschool? Aanmelden kan vanaf 15 januari tot 1 april.

Aanmelden voor de Trajectgroep kan via onderstaande link. Aanmelden tussen 16 december en 15 januari is niet mogelijk i.v.m. migratiesystemen.

Voor Praktijkonderwijs (PrO) en leerwegondersteunend onderwijs (lwoo) moet dit vóór 21 februari en voor de trajectgroepen voor 1 maart.

We hopen je heel graag na de zomer te ontmoeten.

Vul het online aanmeldingsformulier Trajectgroep in en zend deze vóór 1 april in.

Meld je je aan voor de trajectgroep? We kunnen met je dossier aan de slag als het volledig is. Let er dus op dat er niets ontbreekt. 

Formulier Deel D aanmelden Trajectgroep

Voor aanmelding leerling trajectgroep: u vult het online aanmeldformulier in, en vervolgens moeten Deel D met overige bijlagen geüpload worden.

De aanmeldtermijn voor trajectgroepen loopt tot 1 maart. Binnen zes tot tien weken volgt het besluit of de leerling is toegelaten.

Aanmeldingen voor klas 1 worden in behandeling genomen vanaf 4 april. Vanaf 4 april wordt binnen maximaal 6 weken een besluit genomen over de definitieve toelating.