Voorlichtingsmomenten 2021/2022

Er zijn verschillende voorlichtingsmomenten voor ouders en leerlingen.


Voorlichtingsavonden

Op 30 november 2020 was er een voorlichtingsavond voor ouders die van plan zijn om hun zoon of dochter aan te melden voor havo/vwo. Deze avond werd er informatie gegeven worden over de school.

Meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor u uitgelicht:

Op 1 december 2020 was er een voorlichtingsavond voor ouders die van plan zijn om hun zoon of dochter aan te melden voor vmbo-basis & kader (inclusief lwoo), praktijkonderwijs en vmbo-gt/havo. Deze avond werd er informatie gegeven worden over de school. We nodigen u van harte uit om deze avond online bij te wonen!

Meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor u uitgelicht:

Op 10 februari 2021 is er een voorlichtingsavond voor ouders en leerlingen die van plan zijn om zich aan te melden voor tto, vwo of gymnasium. Deze avond zal er informatie gegeven worden over de school. We nodigen u van harte uit om deze avond online bij te wonen!

Op 10 februari zal hier de link verschijnen om de online voorlichting bij te wonen. De avond start om 19.45 uur.

Open Dag

Op 16 januari 2021 is er een online Open Dag voor leerlingen (en hun ouders). U bent van harte welkom tussen 9.30 uur tot 12.00 uur via een digitale verbinding. U kunt samen met uw kind op de school rondkijken en de sfeer proeven. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen aan de medewerkers en leerlingen.

Op 16 januari zal hier de link verschijnen om de online Open Dag bij te wonen.