Open Dag en Voorlichting

Er zijn verschillende voorlichtingsmomenten voor ouders en leerlingen.


Open Dag

Op 30 januari is de online Open Dag voor leerlingen (en ouders). Het begint om 9.30 uur. Er is van alles te zien en te doen! Daarnaast zitten docenten en afdelingsleiders klaar om vragen te beantwoorden. Tussen 9.30 en 13.00 zijn we bereikbaar op: 0182-691 691.

Op 30 januari zal hier de link verschijnen om de online Open Dag bij te wonen.

Voorlichtingsavonden

Op 10 februari 2021 is er een voorlichtingsavond voor ouders en leerlingen die van plan zijn om zich aan te melden voor tto, vwo of gymnasium. Deze avond zal er informatie gegeven worden over de school. We nodigen u van harte uit om deze avond online bij te wonen!


Deze avond start om 19.45 uur.

10 februari 2021

UITSLAG 3D-PROJECT
We kregen de afgelopen week prachtige ontwerpen binnen. Wat een prachtige droomhuizen! Een jury, bestaande uit dhr. Smaling, mw. Van Middelkoop (docenten in vwo+) en Sander Faas en Marijn Hoogenboom (leerlingen in vwo+), heeft alle ontwerpen bekeken en beoordeeld.

En de winnaars zijnā€¦

  1. Jelmer Heres
  2. Tom Massar
  3. Janno de Pater

Van harte gefeliciteerd! Jullie ontwerpen zullen we uitvoeren op onze 3D-printer en jullie ontvangen hierover nog nader bericht.

We bedanken iedereen voor het meedoen en misschien werken we binnenkort wel samen met jou aan nog meer prachtige projecten bij ons op school!Op 30 november was er een voorlichtingsavond voor ouders die van plan zijn om hun zoon of dochter aan te melden voor havo/vwo. Deze avond werd er informatie gegeven worden over de school.


Meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor u uitgelicht:


Op 1 december was er een voorlichtingsavond voor ouders die van plan zijn om hun zoon of dochter aan te melden voor vmbo-basis & kader (inclusief lwoo), praktijkonderwijs en vmbo-gt/havo. Deze avond werd er informatie gegeven worden over de school. We nodigen u van harte uit om deze avond online bij te wonen!

Meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor u uitgelicht: