Je bent vast aan het rondkijken naar welke middelbare school je gaat. Spannend maar vooral ook heel leuk. Je wilt weten hoe een school eruit ziet en wat je er kunt doen. We zien je graag op 29 januari 2022 op de online Open Dag. Je kunt ook de vlog van Boaz bekijken onderaan deze pagina. Veel plezier!

Open lesmiddag – GAAT NIET DOOR

Helaas moeten wij de open lesmiddag van dinsdag 18 januari annuleren. Wij vinden het ontzettend jammer dat wij jullie niet kunnen ontvangen bij ons op school.

We willen graag laten zien wie wij zijn, hoe de school eruit ziet en wat je kunt verwachten als je naar het Driestar College komt.

Wij hebben dit jaar D.V. zaterdag 29 januari van 9.30-13.00 uur een online opendag.

In de week van 20 januari ontvangen jullie van je leerkracht een ‘blauwe box’ waarin je informatie kunt vinden over de online open dag en hoe je de online tour kunt doen. Heb je geen blauwe box ontvangen van je leerkracht? Mail ons: post@driestarcollege.nl Wij sturen de box per post naar je toe. Doe mee met de tour en wie weet win jij een mooie Eastpak rugtas!
Deze morgen zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw en jouw vragen. Tel. 0182-691691.

Online Open dag
29 januari: 9.30-13.00 uur

In de week van 24 januari ontvangen jullie van je leerkracht op de basisschool een ‘blauwe box’ waarin je informatie kunt vinden over de online open dag en hoe je de online tour kunt doen. Heb je geen blauwe box ontvangen van je leerkracht? Mail ons: post@driestarcollege.nl.  Wij sturen de box per post naar je toe. Doe mee met de tour en wie weet win jij een mooie Eastpak rugtas!

Voorlichtingsavonden
Op 6 en 7 december waren de voorlichtingsavonden voor ouders of verzorgers van groep 9érs. Deze avonden gaven we informatie over de school en de onderwijsvarianten.

6 december – voor havo & vwo

7 december – voor vmbo & PrO

De uitzendingen zijn terug te kijken. De link vindt u hier: 6 december, havo & vwo; 7 december, vmbo & PrO

Op 16 februari is er een avond voor ouders en leerlingen die van plan zijn om zich aan te melden voor gymnasium/vwo plus/tto. Zowel ouders/verzorgers als leerlingen zijn op 16 februari welkom.

Heeft u nog vragen, wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van de adjuncten brugklas, tel. 0182-691691.

IJ. Verdoes, adjunct-directeur vmbo-basis1, 2, e-mail vds@driestarcollege.nl
Mw. J. van Veldhuizen-van Aalsburg, adjunct-directeur vmbo-kader1, 2, e-mail vea@driestarcollege.nl
Mw. C. Bij de Vaate-Bestman, adjunct-directeur PrO, e-mail bdb@driestarcollege.nl
Mw. S.A. de Regt, adjunct-directeur vmbo-gt1, 2, e-mail reg@driestarcollege.nl
P. Prins, adjunct-directeur havo- & vwo-1, pri@driestarcollege.nl