Geannuleerd i.v.m. corona virus: Eindexamenexpositie Havo 5 en Lyceum 6


Van D.V. 26 maart t/m 15 april zullen bijna 50 leerlingen van Havo 5 en Lyceum 6 hun werkstukken aan een groter publiek laten zien door middel van de eindexamenexpositie in Cultuurhuis de Garenspinnerij in Gouda. Dit jaar hebben de leerlingen gewerkt met het thema ‘Water’. Vanuit dit thema zijn de leerlingen hun eigen zoektocht begonnen naar een verbeelding hiervan. Dit heeft geresulteerd in een grote diversiteit aan invalshoeken, materialen en technieken. De expositie geeft een zeer gevarieerd beeld van de talenten van deze leerlingen.  
We willen u van harte uitnodigen aanwezig te zijn op de openingsavond van de Eindexamenexpositie op D.V donderdag 26 maart van 19.30-21.00 uur.  

Tijdens deze avond zullen tussen 19.45 en 21.00 ook enkele leerlingen zelfgeschreven composities voor hun Profielwerkstuk ten gehore brengen in de theaterzaal van de Garenspinnerij.  

Gert-Jan van den Dorpel en Timon Zintel (artiestennaam: Timechangers) schreven een eigen album waarin ze geïnspireerd door uiteenlopende stijlen een eigen sound hebben ontwikkeld. Ze zullen met hun ensemble enkele liedje van dit album uitvoeren. Martha Brouwer en Lydia Reitsma voeren met een klein barokorkest hun concert voor twee violen uit dat ze schreven in de stijl van Vivaldi. Janiëlle Hoegée en Hannah Knulst voeren Esther uit, een cantate voor solisten, koor en ensemble. Deze cantate is een cross-over van negentiende-eeuwse koormuziek en Joodse Klezmer. Martien Abrahamse en Robin Pater voeren hun progressieve rocknummer Decidious uit. Tenslotte voeren Judith Bokkers en Elena Egas hun compositie Carnaval der zeedieren uit. Deze compositie voor cello en piano is gebaseerd op het beroemde Carnaval des animaux van Saint-Saëns. 
Cultuurhuis Garenspinnerij 
Turfsingel 34, Gouda 

P.S. Mocht u verhinderd zijn, de werkstukken zijn nog tot 15 april in de Garenspinnerij te bewonderen. 

Meer nieuws