Driestar College

Welkom ​op locatie Lekkerkerk!

Locatie Lekkerkerk is een kleinschalige vestiging met momenteel 527 leerlingen, gehuisvest in een mooi gebouw. Dit zorgt voor een gezellige school waar oog is voor iedereen. Wij willen elke leerling bieden wat hij/zij nodig heeft.


Dit houdt ons bezig

Schoolgids en bijlagen Lekkerkerk

Download hier de schoolgids met bijlagen

Chris voor kinderen en jongeren

Heb je een vraag of wil je ergens over doorpraten dan kun je met Chris chatten. Dat is helemaal anoniem. Jaarlijks ‘ontmoeten’ we vele duizenden kinderen en tieners, dus je bent echt niet de enige! Chris wil graag naar je luisteren. Je kunt chatten als je gepest wordt of als je ouders gaan scheiden, maar natuurlijk ook als je ruzie met een vriend hebt of een vraag over geloven hebt. Chris is er voor jou, wat er ook is!

 

 

Chat anoniem

Examen Zorg en Welzijn

Op maandag 8 en dinsdag 9 mei waren de examens Zorg en Welzijn.

Klik hier voor foto's!

Paasviering Havo/Vwo

Op donderdagochtend 13 april 2017 werd door de havo-/vwo-klassen van het Driestar College te Lekkerkerk Pasen gevierd in de Aula

Bekijk de foto's van deze bijeenkomst

Pi-dag in Lekkerkerk

Vandaag (14 maart) is het Pi-dag, de leerlingen uit Havo/Vwo 3 hebben hier vandaag aandacht aan gegeven in de lessen wiskunde en daarnaast hebben ze heerlijke pie gebakken (cake)

Bekijk de foto's hier op groot formaat

NL Doet 2GT

De leerlingen van de 2 GT klassen hebben vrijdag 10 maart meegedaan met NL Doet, was een mooie dag, de leerlingen zijn lekker bezig geweest met allerlei klussen.

Bloemschikken met P-O

Dinsdag 4 november: Een herfstachtige morgen wordt opgefleurd door talloze boeketten....

Lees en kijk meer

Afscheid meneer Van der Valk

Na een dienstverband van bijna 24 jaar was op 13 september het moment daar dat meneer Van der Valk afscheid nam van onze school. Hij mag nu gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. 

De foto's geven een beeld van zijn afscheidsbijeenkomst.