Driestar College

Welkom op locatie Leiden

Het Driestar College in Leiden is een kleine school met circa 450 leerlingen. Onze leerlingen voelen zich veilig en gekend. Wij bieden ook plaats aan leerlingen met een extra zorgvraag. In Leiden kennen wij voor het vmbo-gt een hoog slagingspercentage (bijna alle jaren 100 procent geslaagden). 


Dit houdt ons bezig

Open Dag

meer informatie

Per ongeluk 'u' zeggen tegen een oudere zus

Hoe spreek jij je ouders aan? Drie leerlingen in gesprek met Puntuit over u- en jij- zeggen tegen ouders en docenten. En zeg jij het als de leraar een vlek op zijn broek heeft die hij zelf niet ziet?

Bekijk het artikel op Puntuit

 

Opening nieuwe school in Leiden – Open Huis

Vrijdagavond 23 september was er Open Huis voor belangstellenden. Ruim 700 bezoekers kwamen een kijkje nemen in de nieuwe school. Lees meer

 

Vrijdag 23 september was de officiële opening van de nieuwe school in Leiden

Vrijdag 23 september, de dag van de officiële opening van de nieuwe school, was ook voor de leerlingen een feestelijke dag. De dag begon lees meer

Opening nieuwe school

Vrijdagmiddag 23 september jl. is onze nieuwe school in Leiden geopend door de heer H. van der Smit, voorzitter Raad van Toezicht en de heer P. Dirkse, wethouder onderwijs. Die middag vonden er in de prachtige aula diverse toespraken  ter gelegenheid van de opening plaats. 's Avonds was er Open Huis voor alle belangstellenden om een kijkje te nemen in onze nieuwe school aan de Vennemeerstraat 5, Leiden. 

kijk mee

Impressie interieur school Leiden en sportdag

Woensdag jl. hadden de leerlingen als introductie een sportdag in de nieuwe sportzalen.
Via de foto’s geven we u ook een impressie van het interieur van onze nieuwbouw.

 

Bekijk hier de foto's

Leerlingen van Driestar Leiden kunnen ‘sprinten’ bij Hoornbeeck College in Gouda!

Met ingang van schooljaar 2016-2017 kunnen goed presterende leerlingen met een vmbo-gt diploma een sprintticket verdienen voor het Hoornbeeck College, locatie Gouda.

 

Lees meer